Cosul de cumparaturi
 


     Cautare avansata

 

Termeni si Conditii

Confidentialitate

S.C. Bapomed  S.R.L. in calitate de proprietar al website-ului respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionare a site-ului si a ofertelor acestuia.

S.C. Bapomed  S.R.L. nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a S.C. Bapomed  S.R.L.

In cazul pierderii sau modificarii datelor inregistrate de vizitatorii site-ului, cauzate de erori ale softului de indexare a datelor, S.C. Bapomed  S.R.L. nu-si asuma nici o responsabilitate.

Termeni si condtii

Utilizarea sub orice forma (vizitare, informare, inscriere, comandare) a site-ului obliga vizitatorul site-ului sa accepte neconditionat termenii si conditiile de mai jos. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul  implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii.
Ne rezervam dreptul de efectua modificari termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate cat si asupra site-ului fara vreo notificare prelabila catre utilizatori. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Va rugam sa cititi cu atentie randurile urmatoare pentru a evita orice neîntelegeri ulterioare.

Politica de utilizare a website-ului

Utilizarea site-ului se face exclusiv in scopurile pentru care acesta a fost creat adica acela de vanzare a unor produse catre clienti. Pentru a putea face cumparaturi prin intermediul site-ului trebuie in mod obligatoriu sa furnizati datele dvs. personale, fara de care comanda nu va fi procesata. Aceste date vor fi folosite la intocmirea facturii, certificatului de garantie, precum si a documentelor de livrare si transport. Prin inregistrarea in baza noastra de date declarati pe propria raspundere ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

Drepturi de autor

Elementele prezente pe site site (text, imagini, butoane, elemente de grafica, etc.) sunt proprietatea noastra si sunt protejate conform legii. Accesul la informatiile continute de site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul scris din partea noastra.

Informatiile publicate pe site

In informatiile privind caracteristicile produselor, din motive obiective, pot aparea unele neconcordante cu realitatea. De asemenea, S.C. Bapomed  S.R.L. poate modifica neconditionat orice informatie publicata pe acest site, fara instiintare prealabila.

Frauda

Orice actiune sau incercare a unui individ intreprinsa in scopul de a modifica orice informatii de pe acest site (exceptie fac informatiile propriului cont si cos ale respectivului individ) este considerata frauda sau tentativa de frauda si se va incepe cercetarea penala impotriva respectivului individ.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Declinarea responsabilitatii

S.C. Bapomed  S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C. Bapomed  S.R.L. incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, pret ), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, S.C. Bapomed  S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii S.C. Bapomed  S.R.L..

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. S.C. Bapomed  S.R.L.  nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.rohaine.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii invederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc., vor fi pedepsite conform legii.

Politica de confidentialitate se aplica si asupra accesului ori vizitei utilizatorului pe site-ul nostru.

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.
Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de retur si cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet postal (nu in plic recomandat) cu confirmare de primire. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs.
Firma SC Bapomed SRL are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal.
Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin mandat postal.

Livrarea produselor :

Se poate opta pentru una din cele doua forme de livrare :

  1. Livrarea prin Posta Romana, in sistem ramburs.

In aceste conditii termenul de livrare este de 5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In momentul in care coletul ajunge la oficiul dumneavoastra postal veti fi instiintata de catre acesta ca produsul poate fi ridicat. Se poate intampla ca biletul de instiintare sa nu ajunga in cutia dumneavoastra postala, de aceea va rugam ca in cazul in care nu sunteti instiinta de sosirea coletului in termen de 6 zile de la confirmarea comenzii sa verificati la oficiul postal de care apartineti.
Costul de livrare in acest caz este de 0 lei.
Coletul va fi ridicat de la oficiul postal de care apartineti pe baza actului de identitate.

  1. Livrarea prin curierat rapid.

Termenul de livrare este de 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In momentul in care coletul ajunge in localitatea dumneavoastra veti fi contactata telefonic de catre agentul de livrare.
Costul de livrare in acest caz este de 17 lei.
Coletul va fi livrat la adresa furnizata in formularul de comanda.

In cazul in care produsul cerut nu se afla pe stoc termenul de livrare se prelungeste cu 30 de zile, iar cumparatorul va beneficia de o reducere de 10% din valoare produsului/produselor achizitionat(e). Acest lucru ii va fi adus la cunostinta cumparatorului in momentul confirmarii comenzii.

Cum platesc?

Produsele comandate ajung la destinatar cu o valoare ramburs care va trebui achitata la ridicarea coletului. Nici o comanda nu se incaseaza in avans.

Pentru plata produselor achizitionate, ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
- plata la ghiseul postal la ridicarea coletului. (pentru livrarea prin Posta Romana)
- in cazul in care doriti transportul prin curierat rapid, plata se face la curier

ATENTIE! Coletele trimise trebuie ridicate in termen de 7 zile. In cazul in care nu le ridicati acestea se vor intoarece pe cheltuiala noastra. In acest caz va trebui sa ne achitati costurile de transport tur-retur, in caz contrar va veti pierde dreptul de client al sitului nostru si ale siturilor partenere.

Contact :

Pentru comenzi directe, intrebari, sugestii, alte detalii va rugam sa ne contactati:

SC Bapomed SRL
CIF: RO18218254
Nr. De ordine in registrul comertului: J22/3063/14.12.2005
Sos Arcu 25, Iasi

Rusu Ionut,
Administrator
0729 817394

 
Prima pagina               Intrebari frecvente               Termeni si conditii               Contact

created by: SansaDesign :: mail