Cosul de cumparaturi
 


     Cautare avansata

 

Intrebari frecvente

Cum cumpar?
Cum platesc?
Cum sunt livrate comenzile?
Pot returna o comanda?
Cumpararea produselor.

Rasfoiti paginile site-ului, iar cand ati gasit produsul dorit apasati butonul "adauga in cos". Puteti adauga cat de multe produse doriti in acelasi cos de cumparaturi. Dupa ce sunteti convins ca ati adaugat in cos tot ce v-ati dorit, accesati pagina intitulata "Cosul de cumparaturi" printr-un click pe butonul corespondent din partea dreapta-sus a site-ului. Modificati cantitatile si/sau marimile obiectelor de vestimentatie alese si apasati "Finalizeaza comanda". In contiuare va vor fi prezentate detaliile finale ale comenzii si vi se va solicita sa introduceti o serie de informatii cu caracter personal, necesare pentru confirmarea si livrarea comenzii. Apasati "Trimite comanda" si in cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant al site-ului.


Plata comenzii.

Produsele comandate ajung la destinatar cu o valoare ramburs care va trebui achitata la ridicarea coletului. Nici o comanda nu se incaseaza in avans.

Pentru plata produselor achizitionate, ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
- plata la ghiseul postal la ridicarea coletului. (pentru livrarea prin Posta Romana)
- in cazul in care doriti transportul prin curierat rapid, plata se face la curier

ATENTIE! Coletele trimise trebuie ridicate in termen de 7 zile. In cazul in care nu le ridicati acestea se vor intoarece pe cheltuiala noastra. In acest caz va trebui sa ne achitati costurile de transport tur-retur, in caz contrar va veti pierde dreptul de client al sitului nostru si ale siturilor partenere.


Livrarea produselor.

Se poate opta pentru una din cele doua forme de livrare :

  1. Livrarea prin Posta Romana, in sistem ramburs.

In aceste conditii termenul de livrare este de 5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In momentul in care coletul ajunge la oficiul dumneavoastra postal veti fi instiintata de catre acesta ca produsul poate fi ridicat. Se poate intampla ca biletul de instiintare sa nu ajunga in cutia dumneavoastra postala, de aceea va rugam ca in cazul in care nu sunteti instiinta de sosirea coletului in termen de 6 zile de la confirmarea comenzii sa verificati la oficiul postal de care apartineti.
Costul de livrare in acest caz este de 0 lei.
Coletul va fi ridicat de la oficiul postal de care apartineti pe baza actului de identitate.

  1. Livrarea prin curierat rapid.

Termenul de livrare este de 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In momentul in care coletul ajunge in localitatea dumneavoastra veti fi contactata telefonic de catre agentul de livrare.
Costul de livrare in acest caz este de 17 lei.
Coletul va fi livrat la adresa furnizata in formularul de comanda.

In cazul in care produsul cerut nu se afla pe stoc termenul de livrare se prelungeste cu 30 de zile, iar cumparatorul va beneficia de o reducere de 10% din valoare produsului/produselor achizitionat(e). Acest lucru ii va fi adus la cunostinta cumparatorului in momentul confirmarii comenzii.


Informatii privitoare la returnarea produselor.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.
Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de retur si cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet postal (nu in plic recomandat) cu confirmare de primire. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs.
Firma SC Bapomed SRL are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal.
Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin mandat postal.

 
Prima pagina               Intrebari frecvente               Termeni si conditii               Contact

created by: SansaDesign :: mail